Langesedan...

Hej allihopa!
Jag eller rattare sagt vi insag precis att vi har varit valdigt daliga pa att uppdatera var blogg sa nu har jag bestamt att det far det allt bli andring pa nu!! Tycker ni ocksa, eller hur?
En liten ursakt har vi faktiskt...Vi har inte haft nagot fungerande Internet hemma utan bara pa jobbet, Och eftersom vi jobbar 12 timmar varje dag ar man inte sa sugen pa att stanna kvar extra for att skriva pa bloggen....TYVARR!! Ledsen for detta! Men nu har vi varit duktiga och fixat Internet hemma sa nu ar det bara att kora pa!!

Vad har hant sedan sist da....Hmmm, en himla massa!!
Vi hade en fantastiskt jul hemma i Svedala och jag onskar vi hade haft mer tid sa vi kunde traffat er alla, det far helt enkelt bli nasta gang. Troligvis kommer vi inte hem forrens i oktober nasta gang...Kanns som en evighet tills dess, men tiden gar sa himla fort sa forhoppningsvis kanns det inte sa nar det val ar dags att satta sig i flygplanet pa vag till Sverige!

Nar vi kom tillbaka till Hong Kong efter jul sa var det dags for 20 hektiska dagar innan kinesiska nyaret borjade. Vi var extremt upptagna pa jobbet eftersom vi nu har borjat jobba med jul varorna (dvs produkterna for julen 2009). Det kanns sakert jattekonstigt for er som knappt har avslutat julen dar hemma, men det ar faktiskt sa att vi ar nastan ett ar i forvag har nere nar det galler leksaker.

Den 24 januari var det sedan dags for det kinesiska nyaret och det haller pa i en vecka och da har man ledigt =) Det ar namligen sa att alla kontor och fabriker har stangt under denna tid sa da far vi "automatiskt" ledigt! Skont! Jag och Jimmy passade ocksa pa att utnyttja 2 av vara semesterdagar sa totalt var vi lediga 10 dagar i strack- vilken lyx=)
Vi bestamde oss darfor for att aka pa semester till Fillippinerna och till en liten o som heter Boracay. Och det kallar jag semester!!!
Vi motte upp en av Jimmys basta kompisar (Magnus) som flygit ner till on fran Goteborg tillsammans med sin flickvan (Emilia) och tillsammans tillbringade vi sedan 9 dagar pa boracay. Magnus och Emila skulle namligen efter att vi akt hem forsatta sin semester med att aka till Thailand i 3 veckor.......Lite avundsjuka jag och Jimmy ar! Men men..livet ar inte alltid rattvist! Hehe

Det fanns inte mycket att gora pa den lilla on forutom ligga pa den langa vita stranden och sola eller bada i det turkosblaa vattnet eller ligga under palmerna i skuggan och lasa en bok....
Kvallarna tillbringade vi under vajande palmer pa stranden med en drink i handen. Alla restauranger satter namligen ut bord och stolar pa stranden nar det blir kvall och eftersom drinkarna bara kostade 10-15 kr sa tyckte vi gott att vi kunde kosta pa oss nagra stycken ;-) Hela stranden blev som forbytt pa kvallen, det var sa himla mysigt med neonljus runt palmerna, eller stearinljus pa borden osv....(Bilder kommer laggas upp imorgon)
Vadret var inte superbra de forsta dagarna utan det var helt igenmulet. Dock sa var det ju varmt och skont i luften (28-33) sa vi lag pa stranden anda..Och aven fast det var mulet och vi smorjde in oss med solskyddskram 30(!?) sa brande vi oss rejalt! Man ska definitivt inte underskatta solen och dess styrka!
Men efter ett par dagar blev det stralande solsken och vi njot for fullt...langtar saaaa mycket tillbaka!

Som jag namnde innan sa kommer jag lagga upp ett helt avsnitt med bilder imorgon! (Jimmy har namligen glomt kamerasladden pa jobbet-typiskt!)

Vad hander annars i Hong Kong?
Bland annat sa har jag, for er som inte vet, en ganska sa pryltokig man!
.Det borjade med en Iphone i hostas som snabbt blev till hans alskarinna.................
I forgar kom han dessutom hem med en  Alla hjartans dag present till oss bada: EN PLAYSTATION 3!!!
Visst blev jag glad, for jag vill ju kunna spela singstar och guitar hero =) Men det ar valdigt svart att fa tag i dessa spel har i HK sa darfor kopte han ett bilspel......Hmmm, inte speciellt kul for mig..men han verkar alska det!!
Stora barn leka bast, ar det inte sa man sager?? =)

Jag kan aven beratta att jag har betalat och skrivit pa kontrakt for 1,5 ar pa ett gym/fitness studio precis brevid vart jobb. Sa nu ska det borja tranas! Det kan ocksa behovas eftersom vi bara sitter pa vara rumpor pa jobbet framfor en dator.
Jimmy ar ocksa duktig.. Har har namligen borjat spela badminton en gang i veckan med var tyska kollega.
Vi har en badminton hall i vart klubbhus (alltsa dar vi bor) som man kan hyra och detta har dem nu  borjat utnyttja.
Sjalv langtar jag tills April da var utomhus pool oppnar igen, sa att man kan ligga dar o sola och bada pa helgerna =)

Denna helg har vi fullt upp. Pa fredag ska vi ha var arliga foretagsfest och alla maste kla ut sig till nagon kand person- kul! Dock ar jag lite osaker pa vad jag ska hitta pa. Kanske Marilyn Monroe? Far se. Ska kika lite i nagra butiker imorgon efter jobbet. Vi kommer sjalvklart uppdatera er senare med bilder pa oss bada!

Pa sondag ska vi pa brollop! Det ar en kinesisk kollega som ska gifta sig och alla pa kontoret ar inbjudna. Jag och Jimmy bestamde oss  for att ga, for det ar ju inte var dag man far ga pa ett kinesiskt brollop- ska bli sa himla spannande!
Uppdatering efter helgen kommer...

Tja, annars ar det som vanligt har borta pa andra sidan jorden, vi jobbar och sliter och har skoj pa helgerna!

Kram pa er alla! Vi hoppas ni har det bra darhemma!
Kom ihag att ni ar valkomna att


RSS 2.0