Kinesisk ope

Jag lovade ju i det sista inlagget att lagga upp lite bilder pa oss sedan Boracay resan och Kontorsfesten och nu nar jag val sitter har en sondags morgon och ska gora det sa ligger Jimmy och helsover ANNU (Klockan ar 12...) Och det ar han som har alla bilder i sin kamera och Iphone....och jag som inte ar sa tekniskt vet inte hur jag ska gora....Sa nu far halla ut. Bilderna kommer, men inte just nu.

Istallet kommer har lite bilder vi tag for ett par veckor sedan nar Jimmy skulle overraska mig med middag pa en restaurang en lordagskvall.
Jag fick inte veta vart vi skulle ga utan det skulle som sagt bli en overraskning. Vad jag fick veta var att det ar ett litet stallet och Jimmy inte visste vad de hade for mat....Hmmm mysko! Vi skulle ocksa vara dar prick halv sju, inte en minut senare...Alla som ville ata pa denna restaurang var tvungna att vara dar halv sju, sa det var vi ocksa. Vi kom till restaurangen som lag i en kallare och klev in. Det var verkligen litet, bara 6 bord knappt 30 personer totalt. Och "forestallningen" kunde borja nar alla var pa plats. Det visade sig att alla blev serverade samma mat. Det var 7-ratters middag- kinesisk mat och valdigt starkt. Jga kunde bara ata de"inte sa starka" ratterna sa desto mer blev det till Jimmy. Och han var nojd. Han tyckte den har maten ar den basta hittills i Hong Kong och jag kan halla med honom. Det var den basta KINESISKA maten jag har atit (aven om den var stark) nagonsin! Massor av olika smaker och dofter =)
Kocken ar en beromd operasangerska fran Kina som bytte karriar for nagot ar sedan. Hon och hennes man (en konstnar) flyttade fran noraa Kina till hong Kong for att oppna den har speciella restaurangen. Toppen pa gradden var att det var mannen som serverade maten och efter allt var fardigt kom kocken ut (frun) och stallde sig framfor oss alla och bjod pa en utomordentlig underbar operasang (pa kinesiska)! Helt fantastiskt!

Ingangen till restaurangen
Ingangen till restaurangen

Forratten (en "inte stark" och en "medium stark"
Maten

En av huvudratterna (mycket stark- jag sprutade eld efter att bara ha testat en droppe...)
Maten

Bevis pa att jag ater problemfritt kinesisk mat och med pinnar!! -Otroligt, vem hade trott det?
sarah

Och aven Jimmy =)
Jimmy

Det var en superkvall, himla trevligt!


RSS 2.0