Tyfon!

Idag ar det fredag och egentligen jobbdag, men dessvarre har vi en Tyfon (Typoon Nuri) pa vag mot oss och varningen ar nummer 8 vilket betyder att man far fritt fran jobbet och radet ar att man inte ska ga ut overhuvudtaget. Sa har sitter vi nu, Jimmy och jag i var 25kvm stora lagenhet och har dodstrakigt! Jag hade ju hoppats pa en lika fin och underbar helg som forra helgen, med bad och sol men icke...

Om tyfonen ar borta imorgon sa far vi ge oss ut pa lagenhetssokande istallet! Det finns sa himla manga omraden att titta pa och det ar for och nackdelar med alla sa det ar svart att bestamma sig! Lagenheterna ar dock mycket sma, dem sager sig vara 70 kvm sa ar dem egentligen  typ 45 kvm. Vi har dock bestamt oss for att kopa en baddsoffa fran ikea, sa att det finns plats for er alla nar ni kommer och halsar pa! =)





Sa vad har hant som sist da? det har varit jobb hela dagarna men i forrgar sa var vi hemma hos var kollega (Hanne som ar dansk) for att se pa hennes omrade och hennes lagenhet. Den var jattemysig och skandinavisk inredd sa det kandes nastan som om vi var hemma i sverige. Inte langt fran hennes lagenhet ligger det en flytande kinesiskt restaurang som vi testade. Den var utmysig! Den var gigantisk och man fick aka ut med bat for att komma till restaurangen. Vi bestamde oss for att ta restaurangen langst upp pa dack, for da far man sitta ute (och detta ar typ enda stallet i hong kong dar de har uteservering) och ata. Kanongod mat och inte sa himla dyrt heller! Ni som kommer komma och halsa pa oss kan rakna med ett besok pa denna bat!




Alla som vill se lite fotografier fran brollopet och fran var fotografering mellan kyrkan och festen sa kan ni ga in pa fotografen Daniel Johanssons hemsida. Han var en av dem som tog fina foton pa oss. Och tack alla ni som brannt ner era egna tagna foton fran den dagen och gett till oss, det betyder jattemycket for oss!
Hemsidan med fotografens kort ar: www.dkj.se/temp/080712

Aven fast vi har det jattebra har borta sa saknar vi er alla och sverige en hel del! Jag skulle ge vad som helst nu for att fa ata mammas kottbullar sas och potatismos! =)

Kommentarer
Postat av: Linda Oscarsson

Hej på er!



Det var värst vad det är mycket oväder hela tiden! Tacka vet jag småland, här vet man redan innan att det blir regn! Fast i helgen ska det bli fint säger dom.. haha..



Vilka otroligt fina bilder! Helt fantastiska!



Lycka till med ert lägenhets sökande!



kramar

Linda, o Magnus hälsar oxå

2008-08-28 @ 11:26:02
Postat av: Ann-Marie Morstedt

Hej Sara och Jimmy!



Så trevligt att få vara med Er på Era spännande dagar i HongKong.



Men det var fantastiskt att också få ta del av Era alla vackra bröllopskort. TACK!



Jag önskar Er all fortsatt lycka.



Sven Hälsar också.



Kramar!Ann-Marie

Postat av: Anna / Annchen

Fina bilder, absolut värt att anlita fotograf, det blir vackra minnen för livet. Snyggt!

2008-09-04 @ 15:47:48
URL: http://naktergalning.blogg.se/
Postat av: David, Hermann och Eva Rieche/Rydell

Hej pá er!

Tänkte bara frága efter eran adress i Hongkong.

Vi har här nämligen ett färdigt brev, men ingen Adress, för att jag war sá skicklig, att förlora den. :)

Hälsningar frán Hamburg, David, Eva och Hermann.

2009-03-03 @ 22:05:31
URL: http://elvahundradagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0