Hong Kong bloggen börjar med ett giftemål

Hej Allihopa!

Vi startar denna blogg så att ni alla kan följa oss och vårt äventyr i Hong Kong med start 1augusti 2008.

Men vårt riktiga äventyr har egentligen redan startat här i Sverige den 12 juli 2008 när vi, Sarah och Jimmy, sade JA till varandra i Hindås kyrka en bit utanför Göteborg.
Det var en helt fantastisk upplevelse med familj och vänner som tillsammans gjorde vår STORA dag till ett helt underbart och oförglömligt minne! TACK!

Här börjar vår vandring mot hong kong...

Nu har vi "semester" och vi försöker koppla av.... dock skulle ju lägenheten tömmas, städas och sakerna skeppas till andra sidan jordklotet..... så smekmånaden/dagarna gick upp i rök, men vi skall i alla fall få roa oss med att hoppa (!?) fallskärm på fredag när vi kopplat av lite hos släkt och vänner i Växjö.

Nu är det bara nio dagar kvar tills flyget avgår från Landvetter med destination Hong Kong, och vi är spända och fyllda av förväntan för att få komma till vår nya hemstad och vårt nya jobb i tre år framöver!

Det känns lite underligt att lämna familj och vänner här hemma i kalla Sverige, men ni finns i våra tankar och hjärtan!
Vi hoppas på många inlägg från Er alla här på bloggen så att vi kan hålla kontakten.
Har ni bilder (tex. från vårt bröllop) eller bara vill skicka ett litet mail så är adresserna:

 [email protected] eller  [email protected]

//Sarah & Jimmy OLSSON



Kommentarer
Postat av: Anna&Ove

åh vilket jätte vackert kort, hoppas att ni har fått en bra start på erat äventyr. Det ska bli jätte kul att kunna följa er här på bloggen.



Ha det så bra.

kramar anna&ove

2008-07-31 @ 12:55:32
Postat av: Carita o Svenne

Hej

Hälsningar från Hindås o test att skriva i er blogg

2008-08-06 @ 11:35:10
URL: http://elvahundradagar.blogg.se/
Postat av: Lennart Johansson , Astrid ,

Hej Sarah Jimmy, Tack för det vackra fotot,det är placerat på hedersplatsen,väl synligt.

vi är och hälsar på i Hindås några dagar, allt är bra med oss. Hoppas ni trivs med ert nya liv och att ni snart kommer in i den Kinesiska vardagen. Carita hämtade Sarahs brudklänning den var beige färg mycket vacker. Ha det bra hälsningar från oss alla.

2008-08-06 @ 12:24:44
Postat av: Fam. Olsson i Oxie

Hej Jimmy och Sarah!

Det var verkligen synd att vi missade brölloppet,ni är verkligen fina på fotot. Hoppas ni får 1100 bra dagar i Hongkong (Kantonesiska: Heunggong)jag/vi önskar er all lycka. Ni måste åka världens största berg-och-dalbana, men tänk på att den är byggd av berg-och-barn-arbetare :)

Ha det....

2008-08-07 @ 13:33:01
Postat av: Anna / Annchen

Åh va roligt, nu har jag äntligen hittat hit, tänkte att jag börjar från början för att se vad ni hittar på. Hoppas du fick mitt mail med länk på bilder från bröllopet Sarah, annars får du gärna hojta. Tack för ett supertrevligt bröllop och festen var väldigt lyckad! Hoppas ni har/får det bra nu därborta! Skicka gärna en adress så kanske ni får post också :)



Kram! /Anna Jakobsson

2008-08-14 @ 22:04:18
URL: http://naktergalning.blogg.se/
Postat av: Andreas & Betta

Hmm....vi bara måste hälsa på. Vi har redan spanat på biljettpriser och undrar när det är bäst att hälsa på. Både för er och vädret ;-)



Vi måste nu hålla oss hemma ett tag efter att ha varit i Italien, Kanada och USA under sommaren. Det är tydligen nåt som kallas "jobb" som måste genomföras och som egenföretagare måste man ju se till att man får betala lite skatt.



Rock on! Andreas & Betta

2008-08-20 @ 17:54:20
Postat av: Benny & Madde

Hej!



Nu har jag hittat sidan skall läsa om er och era strapatser.

Pappa

2008-08-28 @ 22:44:57
Postat av: Andreas & Betta

Hoppas att ni har det bra i Ping Pong. Det måste vara tråkigt att inte få vara i Sverige, när vi nästan har haft regn 6 veckor i sträck. Jag har nåt svagt minne av att det har varit som i år, men jag minns inte när........



Vi är verkligen fetsugna på att dra ut och resa igen, men Munk Kong får bli när det är varmt. Vi vill gärna hälsa på er när ni jobbar som mest, så att vi kan vara riktigt dryga och slöa när ni kommer hem efter en lång arbetsdag. Självklart så kommer vi bara ställa krav på er och sucka högt om ni inte vill hitta på nåt varje kväll.



Så när kan vi komma......?

2008-09-10 @ 18:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0